home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Fresh House Oy

Jätä oma ilmoitus

Yrityssiivous – tehtävämme on pitää paikat kunnossa, jotta sinun olisi mukavampi tehdä töitä. Fresh House on siivouspalveluihin erikoistunut perheyritys Helsingissä. Palvelemme yritysasiakkaitamme eri puolilla pääkaupunkiseutua kaikissa puhtaanapitoon liittyvissä asioissa, lähes 30 vuoden kokemuksella.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Kiinteistöjen siivous
Asiakkaan ilmoittama TOL:
Kiinteistöjen siivous
Paikkakunta:
Helsinki
Käyntiosoite:
Nilsiänkatu 10-14 , 00510, HELSINKI
Postiosoite:
Nilsiänkatu 10-14 , 00510, HELSINKI
Puhelinnumero:
+358103220010
Y-tunnus:
0868611-5
Yrityksen perustamisvuosi:
1991
Avainsanat
EkologisuusErikoissiivouspalvelutPuhtaanapitoSiivouspalvelutToimistosiivousYrityssiivous
Salli evästeet nähdäksesi sisällön.

Yrityssiivous – tehtävämme on pitää paikat kunnossa, jotta sinun olisi mukavampi tehdä töitä

Fresh House on siivouspalveluihin erikoistunut perheyritys Helsingissä. Palvelemme yritysasiakkaitamme eri puolilla pääkaupunkiseutua kaikissa puhtaanapitoon liittyvissä asioissa, lähes 30 vuoden kokemuksella.

Saat meiltä kaikki puhtaanapidon palvelut toimistosiivouksesta suunnitteluun sekä ihmiset, jotka ovat paitsi siivousalan ammattilaisia, myös luontevia toimimaan niin kuin teillä on tapana – osana tiimiä, ihmisten keskellä. Mukavat ja osaavat ihmiset sekä taito pitää toimitilat puhtaana päivästä toiseen sujuvalla ja iloisella palveluasenteella – se on vahvuutemme – ja se tekee meistä pidetyn ja suositellun kumppanin asiakkaillemme.

Asiat, jotka tekevät meistä erityisiä yrityssiivouksessa:

Siistijämme on yksi teistä

Siinä, missä sinä olet parhaimmillasi omassa työssäsi, me olemme omassamme – läsnä siellä, missä puhtaudella ja viihtyvyydellä on merkitystä. Olemme hyviä yhdessä, mutta parhaimmillamme siellä, missä meitä kulloinkin tarvitaan, mukana yrityksesi arjessa. Mukaudumme luontevasti osaksi työyhteisöä ja olemme apuna sovitusti silloin, kun meitä eniten tarvitaan; on kyse sitten tutuista siivoustöistä tai harvemmin toistuvista erikoispalveluista.

Siistijämme ovat oman alansa ammattilaisia, joilla on siivousteknisen osaamisen lisäksi myös materiaalituntemusta, hyvät sosiaaliset taidot ja taito tehdä työnsä sujuvasti kiireenkin keskellä.

Ketterä ja nopeasti reagoiva tiimi

Kuka olisi teille sopivin Fresh-ihminen – sellainen, jonka kanssa synkkaa heti ensi hetkestä alkaen? Haluamme, että siistijämme solahtaa toimistoosi ja osaksi työpäiviäsi yhtä luontevasti kuin kuka tahansa teistä. Siistijämme ei ole vain ”joku tänään työvuorossa”, vaan sinulle ja työkavereillesi tuttu ihminen, joka tuntee yrityksesi tilat ja tarpeet, kalusteet ja materiaalit, kuuntelee erityistoiveet ja huomaa nekin hetket, kun imurin pitää olla hiljaa.

Helppo tavoitettavuus

Meidät saa helposti kiinni – ja haluamme, että tiedät, kenelle ensimmäisenä soitat, jos tarvitset ”Freshin paikalle”. Sujuva kommunikaatio ja tavoitettavuus tekee omasta työstämme helpompaa. Ja on asiakkaammekin sitä tyytyväisempi, mitä vaivattomampaa kanssamme arki on. Säännöllinen kuulumisten vaihto mahdollistaa myös nopeat muutosliikkeet tai lisäpalvelut silloin, kun niille on tarvetta.

Joustava palvelu

Se mitä sovitaan, pidetään ja jos sopimusta on tarve muuttaa, muutetaan vaan! Palvelumme voi kattaa mitä hyvänsä viikkosiivouksista erikoissiivouksiin, ikkunanpesuun tai kukkienkasteluun, tekstiilipesuista suursiivouksiin. Asettelemme hiuslakat vessoihin tai huonetuoksut eteisaulaan, viemme roskat pyytämättä ja tiskaamme tiskit, jos niin toivot. Olemme palveluksessasi – sovitaan vain etukäteen, mitä meiltä seuraavaksi odotat.

Laatu ja ekologisuus

Puhtaus on meille enemmän kuin kiiltävät pinnat, se on tapa tehdä töitä laadukkaasti ja kestävästi, asiakasta ja ympäristöä kunnioittaen. Haluamme olla luottamuksen arvoisia ja työskennellä mahdollisimman kestävällä ja ekologisella tavalla, olemassa olevia materiaaleja kunnioittaen ja oikein hoitaen. Oikein toimiva kiertotalous ja kierrätys, ekologisuus ja ympäristövaikutusten minimointi – isoja aiheita, jotka ovat osa jokaista työpäiväämme ja niitä pienimpiäkin työvaiheita.

Henkilöstön pieni vaihtuvuus

Meille suuri ilo, mutta helpottava tieto myös asiakkaillemme. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta ja valitsemme heille ne kohteet, jotka heille parhaiten sopivat. Niin asiakas- kun työntekijäsuhteemme ovat pitkiä ja vaihtuvuus on pientä, molemmissa päissä. Siitä olemme aidosti iloisia ja kiitollisia.

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!