home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Finnlines Oyj

Jätä oma ilmoitus
Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Meriliikenteen tavarankuljetus
Paikkakunta:
Helsinki
Käyntiosoite:
Komentosilta 1 , 00980, HELSINKI
Postiosoite:
Komentosilta 1 , 00980, HELSINKI
Puhelinnumero:
+3581034350
Y-tunnus:
0201153-9
Yrityksen perustamisvuosi:
1978
Avainsanat
MatkustajaliikenneMerikuljetusSatamapalvelutVarustamo
Salli evästeet nähdäksesi sisällön.

Finnlines

Finnlines on Itämeren ja Pohjanmeren johtava rahti- ja matkustajaliikennevarustamo, jolla on käytössään yksi alueen suurimmista roro- ja ropax-laivastosta. Yhtiö tarjoaa laajan "Motorways of the Sea" -verkoston puitteissa merikuljeutspalveluita Belgian, Tanskan, Viron, Suomen, Saksan, Espanja, Ruotsin, Alankomaiden, Puolan, Iso-Britannian ja Venäjän välillä.

Yhteistyössä Grimaldi-konsernin kanssa Finnlinesin palvelut liittyvät joustavasti Grimaldin koko verkostoon ja ulottuvat USA:n itärannikolle Atlantic Container Linen kautta. Finnlinesin rahti-matkustajalaivat liikennöivät Suomesta Saksaan ja Ahvenanmaan kautta Ruotsiin sekä Ruotsista Saksaan.

Yhtiöllä on tytäryhtiöt tai myyntikonttorit Saksassa, Belgiassa, Iso-Britanniassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Puolassa. Merikuljetusten lisäksi yhtiö tarjoaa satamapalveluja Helsingin ja Turun satamissa.

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!