home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Enfediko Oy

Jätä oma ilmoitus

Enfediko on viestintätoimisto, joka palvelee pieniä ja suuria asiakkaita kaikenkokoisissa viestintä- ja markkinointitarpeissa.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Suhdetoiminta ja viestintä
Paikkakunta:
Helsinki
Käyntiosoite:
Kuusamakuja 3 B 5 , 00320, HELSINKI
Postiosoite:
Kuusamakuja 3 B 5 , 00320, HELSINKI
Puhelinnumero:
+358505904557
Y-tunnus:
2718413-7
Yrityksen perustamisvuosi:
2015
Avainsanat
MarkkinointiMarkkinointiratkaisutViestintäViestintätoimisto

Viestinnän ja markkinoinnin tekijä

Enfediko tekee erinomaista viestintää ja myyvää markkinointia joka päivä. Olemme asiakasystävällinen, kustannustehokas ja positiivinen viestintätoimisto.

Vahvuuksiamme ovat vastaanottajan huomioiminen, olennaisen löytäminen sekä asioiden kertominen tiivisti, informatiivisesti ja hyvää henkeä luoden.

Teemme töitä tiimeissä, jotka koostuvat osaavasta joukosta viestinnän, mainonnan ja markkinoinnin ammattilaisia. Valitsemme sopivimmat ammattilaiset mukaan projektikohtaisesti, asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Kyky kuunnella, rakkaus tarinoihin, into oppia, ehdoton luottamus ja työn ilo takaavat tehokkaat tulokset yrityksellesi.

Yhteyshenkilöt

Satu Kanervo

Toimitusjohtaja

fngh@rasrqvxb.sv

050 590 4557

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!