home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Eliko Oy

Jätä oma ilmoitus

Olemme iloinen ja innovatiivinen tilitoimisto, jonka tavoitteena on vilpitön halu auttaa asiakkaitamme menestymään. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat luotettavuus, ammattimaisuus, hyvinvointi ja kannattavuus.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelu
Asiakkaan ilmoittama TOL:
Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelu
Paikkakunta:
Helsinki
Käyntiosoite:
Teollisuuskatu 33 , 00510, HELSINKI
Postiosoite:
Teollisuuskatu 33 , 00510, HELSINKI
Puhelinnumero:
+358400485969
Y-tunnus:
3213077-4
Yrityksen perustamisvuosi:
1991
Avainsanat
KirjanpitoKirjanpitäjäPalkanlaskentaPalkanlaskijaPalkkahallintoProcountorTaloushallintoTaloushallintopalvelutTilinpäätösTilitoimisto
Salli evästeet nähdäksesi sisällön.

Hoidamme ammattitaidolla niin kirjanpidon, palkanlaskennan kuin tilinpäätöksetkin, unohtamatta veroilmoituksia.

Meiltä saat oman kirjanpitäjän ja koko henkilöstön ammattitaidon käyttöösi. Maksuliikenne sujuu kauttamme vaivattomasti, laskutusta ja perintää myöten. Uuden yrityksen perustamisen tuomissa haasteissa olemme oiva kumppani. Puoleemme voit kääntyä, painoi mieltäsi iso tai pieni kysymys.

  • Kirjanpito
  • Palkanlaskenta
  • Laskutus / verkkolaskut
  • Maksuliikenne
  • Rahoitusneuvonta
  • Tilinpäätös
  • Verotus
  • Matkalaskut

Eliko on Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen. Käytössämme ovat markkinoiden parhaat sähköisen taloushallinnon ohjelmistot Procountor ja Fennoa.

Eliko Oy

Eliko Oy

Eliko Oy

Eliko Oy

Yhteyshenkilöt

Elina Witt

Toimitusjohtaja, Senior partner, KLT

ryvan.jvgg@ryvxb.sv

0400 485 969

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!