home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Elämyslahjat Oy

Jätä oma ilmoitus

Elämyslahjat on osa kansainvälistä Emoti Group -konsernia, joka toimii viidessä maassa: Liettuassa, Latviassa, Puolassa, Virossa ja Suomessa. Suomessa Elämyslahjat on toiminut vuodesta 2010 alkaen. Elämyslahjat.fi on aineettomien lahjojen verkkokauppa, josta löydät yli 1600 elämystä - aina extreme-elämyksistä hemmotteluhoitoihin ja kaikkea siltä väliltä. Anna lahjaksi tarina, älä tavaraa!

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Muu vähittäiskauppa muualla kuin myymälöissä
Paikkakunta:
Espoo
Käyntiosoite:
Linnoitustie 4 A , 02600, ESPOO
Postiosoite:
Linnoitustie 4 A , 02600, ESPOO
Puhelinnumero:
+358931576543
Y-tunnus:
2327383-7
Yrityksen perustamisvuosi:
2010
Avainsanat
ElämyspalvelutLiikelahjatVerkkokauppa
Salli evästeet nähdäksesi sisällön.

Elämyslahjat on Suomen johtava elämysten verkkokauppa

Elämyslahjat on Suomen suurin elämysten verkkokauppa. Yhtiö myy yli 2000 elämystä kuten tandemhyppyjä, rallikyydityksiä, kuumailmapallolentoja, Formula-ajoa ja erilaisia hemmotteluhoitoja. Verkkokaupan lisäksi elämyslahjoja voi ostaa Kampin ja Ison Omenan myyntipisteistä.

Yhtiö on perustettu 2010 ja sillä on työntekijöitä kolmessa toimipisteessä sekä rinnakkaisverkkokaupat neljässä maassa: Liettuassa, Latviassa, Puolassa ja Virossa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!