home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

EASEL Training Oy

Jätä oma ilmoitus

EASEL on kehitetty tämän päivän työelämän, koulumaailman ja SOTE-alan tarpeisiin ihmisille, jotka haluavat sekä menestyä työssään että voida hyvin. EASEL on kokonaisvaltainen työkalupakki ja ”vuorovaikutuksen LEAN-filosofia”, jonka avulla voit kehittää itseäsi vaativan vuorovaikutustyön erityisosaajana tai vahvistaa koko työyhteisön osaamista, tuottavuutta ja työhyvinvointia.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Muut koulutusta antavat yksiköt
Asiakkaan ilmoittama TOL:
Muut koulutusta antavat yksiköt
Paikkakunta:
Vihti
Käyntiosoite:
Luolaistentie 201 , 03430, JOKIKUNTA
Postiosoite:
Luolaistentie 201 , 03430, JOKIKUNTA
Puhelinnumero:
+358408273452
Y-tunnus:
2416155-4
Yrityksen perustamisvuosi:
2011
Avainsanat
Salli evästeet nähdäksesi sisällön.

Me iiseliläiset haluamme tukea toisten hyväksi arvokasta työtä tekevien ammattilaisten voimavaroja.

Palveluja ammatillisten tunne- ja vuorovaikutustaitojen, työkalupakin ja oman resilienssin vahvistamiseksi sinulle, joka haluat sekä menestyä vaativassa työssäsi että voida hyvin. Valmennuksia ja tukipalveluja työyhteisöille ja lähiesihenkilöille työhyvinvointia tukevan vuorovaikutuskulttuurin rakentamiseen. EASEL-menetelmäkoulutuksia ja työnohjausta ihmissuhdetyön ammattilaisille.

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!