home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Dastia-Siivous Oy

Jätä oma ilmoitus

Dastia tuottaa ylläpito- ja perussiivouspalveluita yritysasiakkaiden toimitilakiinteistöissä lähes 50 kaupungissa. Tavoitteenamme on luoda pitkäaikaisia ja monipuolisesti asiakkaidemme tarpeita vastaavia palvelusopimuksia. Erityisosaamistamme ovat myymäläsiivous, ravintolasiivous ja kuntosalisiivous sekä muiden toimitila- ja toimistokiinteistöjen ylläpitosiivouspalveluiden suunnittelu ja toteutus.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Kiinteistöjen siivous
Paikkakunta:
Vantaa
Käyntiosoite:
Tulkintie 29 , 01740, VANTAA
Postiosoite:
Tulkintie 29 , 01740, VANTAA
Puhelinnumero:
+358935097000
Y-tunnus:
0986724-1
Yrityksen perustamisvuosi:
1994
Avainsanat
SiivouspalveluSiivouspalvelu HelsinkiSiivouspalvelu OuluSiivouspalvelu TampereSiivouspalvelu TurkuSiivouspalvelu yrityksilleSopimussiivousToimistosiivousToimitilasiivousYrityssiivous

Dastia tuottaa ylläpito- ja perussiivouspalveluita yritysasiakkaiden toimitilakiinteistöissä lähes 50 kaupungissa.

Tavoitteenamme on luoda pitkäaikaisia ja monipuolisesti asiakkaidemme tarpeita vastaavia palvelusopimuksia. Erityisosaamistamme ovat myymäläsiivous, ravintolasiivous ja kuntosalisiivous sekä muiden toimitila- ja toimistokiinteistöjen ylläpitosiivouspalveluiden suunnittelu ja toteutus.

Toimistosiivous

https://www.dastia.fi/siivouspalvelu

Ota yhteyttä

09 3509 7000
myynti@dastia.fi

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!