home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Chilitaito Oy

Jätä oma ilmoitus

Chilitaito tuottaa modernit ja innovatiiviset IT-palvelut, joilla yrityksesi voi siirtyä tehokkaampaan ja turvallisempaan työympäristöön.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus
Paikkakunta:
Helsinki
Käyntiosoite:
Turkhaudantie 5 , 00700, HELSINKI
Postiosoite:
Turkhaudantie 5 , 00700, HELSINKI
Puhelinnumero:
+358108418100
Y-tunnus:
2201996-8
Yrityksen perustamisvuosi:
2008
Avainsanat
Laite- ja ohjelmistopalvelutLoppukäyttäjäpalvelutOhjelmistolisenssipalvelutPilvipalvelutTietoliikennepalvelutTietoturvapalvelutVerkkoliikennepalvelut

Chilitaito tuottaa modernit ja vetovoimaisimmat IT-palvelut, joilla yrityksesi voi siirtyä tehokkaampaan ja turvallisempaan työympäristöön.

Tarjoamme yrityksellesi tuoreet ideat ja palvelut, jotta pysyt tiedon ja kehityksen kärjessä. Toimitammeoikean IT-ratkaisun, oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan ja oikeaan hintaan. Yrityksessämme työskentelee 100+ asiansa osaavaa ammattilaista. Lähde sinäkin kanssamme luomaan menestystarinaa. Chilitaito on osa Pohjoismaissa ja Benelux-maissa toimivaa Dustin Groupia.

Chilitaito Oy

Helsinki: Turkhaudantie 5, FI-00700 Helsinki

Turku: Juhana Herttuan puistokatu 3, FI-20200 Turku

myynti@chilitaito.fi

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!