home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Bring E-Commerce & Logistics Oy

Jätä oma ilmoitus

Bring tarjoaa logistiikkaratkaisuja pienille ja suurille yrityksille kaikkialla Pohjoismaissa.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Muu kuljetusvälitys
Paikkakunta:
Vantaa
Käyntiosoite:
Nuolitie 9 , 01740, VANTAA
Postiosoite:
Nuolitie 9 , 01740, VANTAA
Puhelinnumero:
+3589650650
Y-tunnus:
1837146-7
Yrityksen perustamisvuosi:
2003
Avainsanat
Salli evästeet nähdäksesi sisällön.

Bring tarjoaa logistiikkaratkaisuja pienille ja suurille yrityksille kaikkialla Pohjoismaissa.

Oppimalla tuntemaan liiketoimintaasi pystymme tunnistamaan menestyksesi kulmakivet. Kokoamme sinulle liiketoimintaasi tukevat logistiikkapalvelut aina verkkokauppalogistiikasta lääkekuljetuksiin. Jakelemme lavat, paketit ja rahdin lähelle ja kauas. Olemme aina lähelläsi maalla, merellä ja ilmassa, missä tahansa oletkin.

Haluamme rakentaa kanssasi vahvoja asiakassuhteita. Varmistamme, että lunastat asiakaslupauksesi toimittamalla asiakkaittesi tavarat perille ajallaan ja ensiluokkaisessa kunnossa.

Kotimarkkinamme on Pohjoismaat, joissa olemme vahvasti edustettuina. Pohjoismaisen verkostomme avulla pystymme palvelemaan sinua laadukkaasti myös kansainvälisessä logistiikassa kuljetustavasta riippumatta.

Vahvat yritysarvomme: rehellisyys, rohkeus, avoimuus, yhteistyö ja kunnioitus ovat kaiken toimintamme perusta.

Ympäristö

Bring pyrkii olemaan toimialansa edelläkävijä ympäristötyössä. Meistä tuli maailman ensimmäinen ilmastoneutraali postiyritys jo vuonna 2009. Iso osa toiminnastamme on ympäristö- ja laatusertifioitua standardien ISO 14001 ja ISO 9001 mukaisesti.

Kestävyysnäkökulma on kaiken toimintamme sydän, jossa pyrimme kehittymään jatkuvasti muun muassa:

  • panostamalla biokaasulla, biodieselillä ja sähköllä toimiviin ajoneuvoihin.
  • kehittämällä hiilidioksiditonta kaupunkijakelua.
  • hyödyntämällä mahdollisuuksien mukaan vaihtoehtoisia kuljetusmuotoja kuten rautatiekuljetuksia tai polkupyörälähettejä.
  • vähentämällä energiankulutustamme erityisesti energiaa paljon kuluttavissa toiminnoissa, kuten varastoinnissa.

Konsernimme

Bring on osa Posten Norge -konsernia ja Pohjoismaiden neljänneksi suurin posti- ja logistiikkayritys.

Posten Norgen ja Bringin visiona on olla logistiikka-alan tulevaisuuskeskeisin ja innovatiivisin toimija. Päästäksemme tavoitteisiimme edistämme mm. aktiivisesti postin digitaalista kehittämistä ja pyrimme parantamaan jatkuvasti omaa toimintaamme löytääksemme parhaimmat ratkaisut asiakkaillemme. Haluamme olla vastuullinen ja haluttu työnantaja 19 000 työntekijällemme konsernissamme ja tukea toiminnallamme kestävää kehitystä.

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!