home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Bellcrest Käännökset Oy

Jätä oma ilmoitus

Käännöstoimisto Bellcrest Käännökset Oy tarjoaa monipuolisia käännöspalveluita sekä kielentarkistus- ja muita kirjallisen viestinnän palveluita.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Kääntäminen ja tulkkaus
Paikkakunta:
Espoo
Käyntiosoite:
Tekniikantie 12 , 02150, ESPOO
Postiosoite:
Tekniikantie 12 , 02150, ESPOO
Puhelinnumero:
+35896818140
Y-tunnus:
0721652-5
Yrityksen perustamisvuosi:
1988
Avainsanat
KielentarkistusKäännöspalvelutViralliset käännökset

Käännöspalvelut

Käännöstoimisto Bellcrest Käännökset Oy tarjoaa monipuolisia käännöspalveluita sekä kielentarkistus- ja muita kirjallisen viestinnän palveluita. Asiakkaamme ovat pääasiassa yksityisiä liikeyrityksiä, mutta käännöspalvelumme tukevat myös julkista sektoria ja yksityishenkilöitä.
Teemme korkealaatuisia käännöksiä, joista asiakkaamme voivat olla ylpeitä.

Erikoisalojamme ovat mm. teollisuus (esim. paperi- ja selluteollisuus, tietoliikenne, automaatio, lääketeollisuus), kauppa, pankkitoiminta ja sijoittaminen, kiinteistöt ja rakentaminen, talous sekä koulutus ja tutkimus.

Meillä on runsaasti kokemusta mm. yritysten vuosikertomusten ja osavuosikatsausten, pörssi- ja lehdistötiedotteiden, asiakas- ja henkilöstölehtien, esitteiden, mainostekstien, internet-tekstien, intranet-tekstien, laatu- ja ympäristöoppaiden, sopimusten, patenttihakemusten sekä yritysten esittelyvideoiden käsikirjoitusten käännöksistä.

Viralliset käännökset

Virallinen kääntäjä kääntää pääasiassa yksityishenkilöiden asiakirjoja (koulu-, avioliitto-, avioero- ja työtodistukset yms.), yritysten virallisia asiakirjoja (yhtiöjärjestykset, kaupparekisteriotteet yms.) sekä sopimuksia. Virallinen käännös on aina auktorisoidun kääntäjän tekemä.

Kielentarkistus

Tarjoamme vieraskielisten kirjoittajien laatimien englannin-, ruotsin-, saksan- ja suomenkielisten tekstien kielentarkistus- ja tekstinmuokkauspalveluita. Tekstityypit vaihtelevat vuosikertomuksista, asiakaslehdistä ja väitöskirjoista aina yritysten esittelyvideoiden käsikirjoituksiin ja yksityishenkilöiden kirjeisiin. Kielentarkistus on aina kielen syntyperäisen puhujan tekemä.

Soita kääntäjälle

Autamme ja neuvomme mielellämme suomen ja englannin kieleen liittyvissä ongelmissa puhelimitse, sähköpostitse tai kasvotusten. Asiantuntijamme ovat paikalla tavanomaisiin työaikoihin ja voivat vastata kysymyksiin heti.

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!