home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Arctest Oy

Jätä oma ilmoitus

Cooler than you think. Johtava olosuhdetestauslaitteiden asiantuntija.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Laboratorio- ja sairaanhoitovälineiden tukkukauppa
Paikkakunta:
Vantaa
Käyntiosoite:
Porttikaari 16 , 01200, VANTAA
Postiosoite:
Porttikaari 16 , 01200, VANTAA
Puhelinnumero:
+35898592522
Y-tunnus:
2518676-1
Yrityksen perustamisvuosi:
2012
Avainsanat
Salli evästeet nähdäksesi sisällön.

Arctest Oy:llä on takanaan pitkä ja menestyksekäs historia.

Vuodesta 1986 lähtien Arctest Oy on ollut sääkoestuskaappien ja huoneiden, säilyvyysseurantahuoneiden sekä kasvien kasvatushuoneiden johtava valmistaja Suomen markkinoilla. Arctest tuo myös maahan Convironin kasvatuskammioita ja laboratoriolaitteita, Froilabon syväjääpakastimia sekä Statebournen nestetyppisäiliöitä.

Tänä päivänä Arctest Oy on johtava pohjoismainen sääkoestuskaappien valmistaja. Yrityksen perustivat vuonna 1986 Matti Litmanen ja Pentti Kouhio, mutta sen juuret alalta ovat yli 30 vuoden takaa. Alkuperäiset perustajat ovat vetäytyneet eläkkeelle ja yritystoiminta myytiin seuraavan sukupolven edustajille tammikuussa 2013. Uudet omistajat Johan Kinnula ja Lauri Forsström jatkavat yrityksen kehittämistä ja vahvistamista vaalien sitä osaamista, ammattitaitoa ja perinteitä, jotka ovat tuoneet Arctestille menestystä vuosien varrella.

Valmistuksemme perusteena ovat huolellinen suunnittelu ja luotettavien komponenttien valinta, joita tukee korkealuokkainen huoltopalvelu.

Asiakkaitamme ovat alansa johtavat yritykset ja tutkimuslaitokset, kuten NOKIA, Vaisala, VTT, SGS Fimko, ABB, Danfoss ja Puolustusvoimat. Nämä ja monet muut ovat todenneet Arctestin olevan luotettava yhteistyökumppani.

Vienti on maailmanlaajuista ja Euroopassa toimimme pääasiassa paikallisten kumppaneidemme kautta.

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!