home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Arco Architecture Company Oy

Jätä oma ilmoitus
Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Arkkitehtipalvelut
Asiakkaan ilmoittama TOL:
Arkkitehtipalvelut
Paikkakunta:
Helsinki
Käyntiosoite:
Salomonkatu 17 A , 00100, HELSINKI
Postiosoite:
Salomonkatu 17 A , 00100, HELSINKI
Puhelinnumero:
+358508452159
Y-tunnus:
2240452-4
Yrityksen perustamisvuosi:
2008
Avainsanat

Arcon alkulähteillä

Arco syntyi kolmen perustajatoimiston yhdistyessä syyskuussa 2021. Arcon alkulähteillä asuu yhteinen intohimomme arkkitehtuuriin, vastuullisuuteen, rehellisyyteen ja rohkeuteen. Kun työtä tehdään kestävien arvojen pohjalta, voimme osaltamme varmistaa laadukkaan ja vastuullisen elin- ja toimintaympäristön toteutumisen.

Arcon tarina sai alkunsa eri tahoilla esiin nousseeseen ajatukseen, että alan muutokseen vastaaminen vaatii leveämpiä hartioita. Jotta voidaan nousta ”seuraavalle levelille”, kuten Timo Meuronen sanoi, vaaditaan uudentyyppistä yhteistyötä.

Arkkitehtuuri on kutsumustyötä. Arkkitehtia kutsuu mahdollisuus tehdä alati haastavampia hankkeita ja kokonaisuuksia, joissa pääsee toimimaan kaikilla osaamisensa alueilla ja oppimaan lisää. Jos jää paikalleen polkemaan, intohimo ja kehitys haihtuvat. Jos näköpiirissä ei ole tarpeeksi haastavaa, tarpeeksi vaikeaa ja tarpeeksi kiinnostavaa, ote kirpoaa. Toisaalta, jos haluaa edelleen kiihottavia haasteita työhön, on kasvettava isommaksi, uudelle tasolle. Kun kasvu ei ollut yksin mahdollista, aukesi keskustelu ja sitten mahdollisuus eli kiinnostunut rahoittaja.

Uusi yhteisö on summana osiaan suurempi. Sen referenssit ovat ylivertaiset omalla markkinallaan ja erittäin uskottavat myös kansainvälisesti.

Uusi Arco ottaa aikansa, tärkeää on valaa tämänkin talon perustukset kunnolla ja odottaa betonin kuivumista. Kuten ammatissammekin, rakennamme jotain mikä kestää vuosikymmeniä, tällöin hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!