home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Alppilan Autohuolto Oy

Jätä oma ilmoitus

Alppilan Autohuolto on tunnettu täyden palvelun autohuoltokonserni, jolla on kuusi toimipistettä ja yli 20-vuoden toimintahistoria. Alppila yhtiöiden yksiköt toimivat maailman johtavien autovalmistajien valtuuttamina merkkihuoltoina tuottaen myös takuun ja huolenpitosopimuksen sisältävät huollot sekä korjaukset. Pääkaupunkiseudulla toimipisteet löytyvät Alppilasta, Pitäjänmäestä ja Konalasta.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat)
Paikkakunta:
Helsinki
Käyntiosoite:
Karjalankatu 2 , 00520, HELSINKI
Postiosoite:
Karjalankatu 2 , 00520, HELSINKI
Puhelinnumero:
0753265510
Y-tunnus:
2653327-8
Yrityksen perustamisvuosi:
2014
Avainsanat
AutohuoltoHyundai huoltoKatsastusKolarikorjausMercedes-Benz huoltoRenault huoltoRengashotelliRengaspalvelutSijaisautotSkoda huoltoToyota huoltoVaraosatVolkswagen huolto

Meillä Alppilan Autohuollossa on halu palvella asiakkaitamme aidosti. Kaiken toiminnan ja asiakaspalvelun lähtökohtana on lupaus: Ajan sinä – me huolehdimme!

Lupaukseen sisältyvät yhtä lailla niin laadukas asiakaspalvelu kuin tekninenkin osaaminen. Asiakaskeskeinen toimintakulttuuri ohjaa kaikkea tekemistämme ja pyrimme aina ylittämään asiakkaan odotukset. Olemme ylpeitä siitä, että pidämme lupauksemme.

Toimimme maailman johtavien autovalmistajien valtuuttamina merkkihuoltoina tuottaen takuun ja huolenpitosopimuksen sisältävät huollot sekä korjaukset. Edustamiemme merkkejä ovat Mercedes-Benz, Volkswagen, Skoda, Toyota, Hyundai, Renault, Dacia, Isuzu ja Suzuki. Osaaminen kattaa myös muiden automerkkien huollot ja korjaukset. 

Laaja palveluvalikoimamme mahdollistaa ratkaisut autoilun kaikkiin tarpeisiin.

 • Huolto- ja korjauspalvelut - huollot myös huolenpitosopimusautoihin
 • Kolarikorjaus - kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä vahinkotarkastaja
 • Rengashotelli - kausisäilytys 89 €
 • Rengaspalvelut - edullisesti renkaat, rengastyöt ja renkaanvaihdot
 • Pesu -ja puhdistuspalvelut – konepesut, sisäpuhdistukset, vahaukset ja hajujen poistot
 • Hinauspalvelut – 24/7
 • Lisävarusteet – Vetokoukut, kuljetustelineet…
 • Sijaisautot – alkaen 50 € vuorokausi
 • Katsastuspalvelu – huollon yhteydessä 69 €
 • Nouto- ja palautuspalvelu – pääkaupunkiseudulla 90 €
 • Varaosat - alkuperäisten varaosien tukkumyynti

Lue lisää kotisivuiltamme www.alppilanautohuolto.fi

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!