home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Alfa Laval Nordic Oy

Jätä oma ilmoitus

Alfa Laval on maailman johtava tuotteiden toimittaja lämmönsiirron, erottelun ja virtaustekniikan aloilla. Näiden pohjalta pyrimme parantamaan asiakkaidemme tuottavuutta ja kilpailukykyä eri toimialoilla kaikkialla maailmassa. Toimitamme kestävän kehityksen mukaisia tuotteita ja ratkaisuja, jotka vastaavat heidän vaatimuksiaan – pääasiassa energia-, ympäristö-, elintarvike- ja meriteollisuudessa.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Teollisuudessa käytettävien muiden koneiden tukkukauppa
Asiakkaan ilmoittama TOL:
Teollisuudessa käytettävien muiden koneiden tukkukauppa
Paikkakunta:
Espoo
Käyntiosoite:
Itsehallintokuja 6 , 02600, ESPOO
Postiosoite:
Itsehallintokuja 6 , 02600, ESPOO
Puhelinnumero:
+3589804041
Y-tunnus:
1071438-1
Yrityksen perustamisvuosi:
1996
Avainsanat
DekantteritErotteluHuoltopalvelutLämmönsiirtoLämmönvaihtimetPainovesiratkaisutSeparaattoritVirtaustekniikka
Salli evästeet nähdäksesi sisällön.

Alfa Laval on maailman johtava toimija kolmen avainteknologian saralla ja meiltä löydät kestäviä ratkaisuja lämmönsiirtoon, erotukseen ja nesteiden käsittelyyn.

LÄMMÖNSIIRTO ꟷ Alfa Lavalin lämmönvaihtimet siirtävät lämpöä tai jäähdytystä esimerkiksi nesteestä toiseen. Ne kierrättävät lämpöä, optimoivat asiakkaiden energiankulutuksen sekä vähentävät kustannuksia ja ympäristövaikutuksia.

EROTTELU ꟷ Tekniikkaa käytetään nesteiden erottamiseen muista nesteistä ja kiinteiden hiukkasten erottamiseen nesteistä ja kaasuista. Tarjonta sisältää erottimet, dekantterilingot, suodattimet, siivilät ja kalvot.

VIRTAUSTEKNIIKKA ꟷ Toimitamme pumppuja, venttiileitä, säiliöiden puhdistuslaitteita ja asennusmateriaaleja elintarvike- ja lääketeollisuudelle sekä pumppujärjestelmiä merenkulkuun ja offshore-markkinoille.

https://www.alfalaval.fi/teollisuusalat/lvi-tekniikka/heating-and-cooling-hub/lammityksen-ja-jaahdytyksen-hubi/

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!