home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Yritysten kehittämispalvelut - Analyysi ja Konsultointi - Markinvest

09.03.2021

ELY -keskuksesta on nyt haettavissa Analyysi -palvelu. Markinvest on palvelun tuottaja. Palvelu sopii yrityksellesi, jos sinulla on tarve ja halu kiihdyttää kasvua kotimaasta tai viennistä tai muuten kansainvälistymisestä tai haluat tehostaa kestävästi toimintaasi tai suunnitelmissasi on omistajanvaihdos.

ELY-keskuksen Analyysi-palvelussa ei ole toimiala- eikä yhtiömuotorajoituksia. ELY-keskuksen Analyysi-palvelu on tarkoitettu yrityksellesi, jos sen toiminta on vakiintunutta.

Analyysissä arvioidaan yrityksesi nykytila ja kehittämistarpeet. Analyysin yhteenvetona saat yrityksellesi kehittämissuunnitelman, jossa on määritelty tavoitteet, kilpailuedut, kehittämiskohteet ja tarvittavat toimenpiteet 2–3 vuodeksi eteenpäin.

Analyysin jälkeen yrityksesi voi hyödyntää ELY-keskuksen Konsultointipalveluita tai muita ELY-keskuksen, Business Finlandin, Finnveran ja TE-toimiston yrityspalveluja.

Analyysi-palveluun hinta on 260 € + alv/päivä. Kesto tavallisesti yhden päivän.

Kiinnostuitko analyysipalvelusta? Ota yhteyttä jo tänään! Hakeminen on helppoa. Saat päätöksen tavallisesti noin viikossa. Tee sähköinen hakemus Aluehallinnon asiointipalvelussa

ELY-keskus – Yritysten kehittämispalvelut – Analyysi

Markinvestistä saat teknistä apua hakemuksen tekemiseksi.

Yhteydenotot

Pekka Peltonen 040 9000322,
vastuuasiantuntija Andrey Uvarov.

Markinvest Oy

Liiketoiminta kansainvälistyy ja yritysten on etsittävä kasvupotentiaalia välillisestä viennistä ja panostettava vientiin. Markinvest Oy täydentää erikoisosaamisellaan Team Finlandin palveluja. Olemme auttaneet suomalaisia ja ruotsalaisia yrityksiä yli 35 vuotta pärjäämään markkinoilla, mistä lähes 30 vuotta Venäjällä ja Kazakstanissa ja nyt myös Kiinassa.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!