home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Yritysjohdon yhtenä keskeisenä tehtävänä on kehittää yritystä – KEHPAT Analyysi ja Konsultointi.

07.11.2022

Yrityksen menestyminen on yleensä omissa käsissä, myös epäonnistuminen on useimmiten omaa syytä.  Pärjätäkseen kilpailussa yritysjohdon yhtenä keskeisenä tehtävänä on kehittää yritystä.

ELY-keskuksen Yritysten kehittämispalvelut – Analyysi- ja Konsultointi ovat edullisia palveluita kehittymishaluiselle ja kehittymiskykyiselle yritykselle. 

Tutustu Analyysiin!

Markinvest on ELY-keskuksen auktorisoima asiantuntija tekemään Analyysin ja Uudistuminen-, kasvu- ja kansainvälistyminen konsultoinnit. Analyysissä tarkastelemme yrityksesi kokonaistilanteen, nykytilan, keskeiset tavoitteet/vision 2-3 v, SWOT-analyysin peilattuna tavoitteisiin, kilpailuedut, kehittämistarpeet ja yrityksesi saa kehittämissuunnitelman.

Tutustu Uudistuminen-, kasvu- ja kansainvälistyminen konsultointiin.

Konsultointisuunnitelma on räätälöitävä yhdessä yrityksesi kehittämistarpeen ympärille. Yritysten kehittämispalveluiden konsultointi taipuu myös yrityksen omistajan vaihtoon.

Tutustu ja ota yhteyttä!

https://www.markinvest.eu/yritysten-kehittamispalvelut/

Analyysi- ja konsultointihakemukset voimme tehdä yhdessä.

Pekka Peltonen, 040 900 0322, 
pekka.peltonen(at)markinvest.fi

YHTEISTYÖSSÄ ON VOIMAA
Markinvest Oy

Yritysten kehittämispalvelut 2021 - 2023

Markinvest Oy

KASVU JA KANSAINVÄLISTYMINEN Kasvu on mahdollista saada nykyistä asiakkaista, nykyisillä tuotteilla, uusista asiakkaista, uusilla tuotteilla tai uudistumalla tai kokonaan uusista bisneksistä. Liiketoiminta kansainvälistyy ja yritysten on etsittävä kasvupotentiaalia välillisestä viennistä ja panostettava vientiin. Markinvest Oy täydentää erikoisosaamisellaan Team Finland -ryhmän palveluja.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!