home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Yrittäjä ymmärtää toista yrittäjää – ybuusti

19.08.2022

Lahtelainen liike-elämän ja johdon asiantuntijayritys Markinvest pääsi kehittämään Pirkanmaan yritystoimintaa.

Pirkanmaan ELY-keskus ja Markinvest allekirjoittivat sopimuksen Yrittäjyysbuusti 3.0 palvelujen tuottamisesta koko Pirkanmaan alueella.

Markinvesin asiantuntijat antavat apua yrittäjille yleisissä yrittäjiä askarruttavissa asioissa, jotka ovat kriittisiä tekijöitä yrityksen menestymisen kannalta.

Toimivat yritykset ovat Markinvestin kohderyhmä.

Yrittäjyysbuustissa Markinvestin palvelukategorioita ovat: 

  • Markkinointi ja myyntiosaaminen, 
  • Yrittäjän tuki ja verkostot ja 
  • Liiketoimintasuunnitelman päivittäminen.

Sopimuksen puitteissa Markinvest toteuttaa palvelun yhteistyössä Pirkanmaan TE-toimiston ja alueellisten elinkeinopalvelujen kanssa.

Tutustu ja tartu tilaisuuteen »

Logo

Markinvest Oy
Pekka Peltonen
Puh. 040 900 0322
pekka.peltonen@markinvest.fi
https://www.markinvest.fi/
https://www.markinvest.eu/
YHTEISTYÖSSÄ ON VOIMAA

Markinvest Oy

KASVU JA KANSAINVÄLISTYMINEN Kasvu on mahdollista saada nykyistä asiakkaista, nykyisillä tuotteilla, uusista asiakkaista, uusilla tuotteilla tai uudistumalla tai kokonaan uusista bisneksistä. Liiketoiminta kansainvälistyy ja yritysten on etsittävä kasvupotentiaalia välillisestä viennistä ja panostettava vientiin. Markinvest Oy täydentää erikoisosaamisellaan Team Finland -ryhmän palveluja.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!