Yrittäjä ymmärtää toista yrittäjää – ybuusti

19.08.2022

Lahtelainen liike-elämän ja johdon asiantuntijayritys Markinvest pääsi kehittämään Pirkanmaan yritystoimintaa.

Pirkanmaan ELY-keskus ja Markinvest allekirjoittivat sopimuksen Yrittäjyysbuusti 3.0 palvelujen tuottamisesta koko Pirkanmaan alueella.

Markinvesin asiantuntijat antavat apua yrittäjille yleisissä yrittäjiä askarruttavissa asioissa, jotka ovat kriittisiä tekijöitä yrityksen menestymisen kannalta.

Toimivat yritykset ovat Markinvestin kohderyhmä.

Yrittäjyysbuustissa Markinvestin palvelukategorioita ovat:

• Markkinointi ja myyntiosaaminen,
  • Yrittäjän tuki ja verkostot ja
  • Liiketoimintasuunnitelman päivittäminen.

Sopimuksen puitteissa Markinvest toteuttaa palvelun yhteistyössä Pirkanmaan TE-toimiston ja alueellisten elinkeinopalvelujen kanssa.

Tutustu ja tartu tilaisuuteen »

Markinvest Oy
Pekka Peltonen
pekka.peltonen@markinvest.fi
YHTEISTYÖSSÄ ON VOIMAA

Markinvest Oy

KASVU JA KANSAINVÄLISTYMINEN Kasvu on mahdollista saada nykyistä asiakkaista, nykyisillä tuotteilla, uusista asiakkaista, uusilla tuotteilla tai uudistumalla tai kokonaan uusista bisneksistä. Liiketoiminta kansainvälistyy ja yritysten on etsittävä kasvupotentiaalia välillisestä viennistä ja panostettava vientiin. Markinvest Oy täydentää erikoisosaamisellaan Team Finland -ryhmän palveluja.