home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Ybuusti, apua nuoren yrityksen pyörittämiseen

11.08.2023

Pirkanmaan Yrittäjyysbuusti on maksuton palvelu alle 12 kuukautta toimineille yrityksille. Ybuusti - Markinvest tarjoaa tukea ja neuvoja yrityksen pyörittämiseen.

Yrittäjänä et ole yksin

Markinvestistä saa kokeneen asiantuntijan avun yrityksen kehittämiseen ja päivän tilanteisiin. Palvelemme suomeksi, englanniksi ja venäjäksi.

Lue lisää Yrittäjyysbuustista ja ota yhteyttä.

TE-palvelut: https://toimistot.te-palvelut.fi/pirkanmaa/yrittajyysbuusti

Palvelualusta: https://www.palvelualusta.fi/

Markinvestin palvelut: https://www.markinvest.fi/yrittajyysbuusti-ybuusti/

Yrittäjyysbuusti-kuvituskuva

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö

Markinvest Oy Liike-elämän asiantuntijapalveluita vuodesta 1985.

Pekka Peltonen, 040 900 0322
pekka.peltonen@markinvest.fi

Andrey Uvarov, 040 900 0320
andrey@markinvest.fi

Markinvest Oy

KASVU JA KANSAINVÄLISTYMINEN Kasvu on mahdollista saada nykyistä asiakkaista, nykyisillä tuotteilla, uusista asiakkaista, uusilla tuotteilla tai uudistumalla tai kokonaan uusista bisneksistä. Liiketoiminta kansainvälistyy ja yritysten on etsittävä kasvupotentiaalia välillisestä viennistä ja panostettava vientiin. Markinvest Oy täydentää erikoisosaamisellaan Team Finland -ryhmän palveluja.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!