home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Uudet työhaasteet mielessä? Kesällä on aikaa heittää verkot vesille!

05.07.2018

 

Uudet työhaasteet mielessä? Kesällä on aikaa heittää verkot vesille!

Ansaittu kesäloma on nyt monella edessäpäin. Mielessä on jo lämpimät kesäyöt, linnun laulu, loikoilu aurinkotuolissa hyvän kirjan kera, mökkeily ja matkailu, tilaa harrastuksille sekä enemmän aikaa läheisten kanssa.

Kun paluu arkeen aikanaan koittaa, tuo se monelle mukanaan uusia tuulia. Mitä uutta ja mielenkiintoista seuraava työvuosi voisi tuoda sinulle? Palaatko tutun työkuvan pariin, vai olisiko jo muutoksen aika?

Suomen suotuisa talouskasvu jatkuu edelleen, yrityksille se tarkoittaa enemmän investointimahdollisuuksia ja uusia rekrytointeja.  Sinulle kenties uusia haasteita ja uuden oppimista työurallasi?

Kesän päätös tuo myös S&S Consultingiin uusia mielenkiintoisia rekrytointitoimeksiantoja, mm. yritysjohdon, myynnin ja markkinoinnin, taloushallinnon sekä muiden asiantuntija- ja johtotehtävien parissa.

Uudet urapolut siintävät horisontissa ja uusia työpaikkoja rantautuu jatkuvasti, joten miksi et jättäisi meille avointa hakemustasi ja CV:täsi osoitteessa https://www.ssconsulting.fi/tyonhakijalle/.

Älä anna uuden työpaikkasi lipua ohitsesi.

 

Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!