home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Usko tulevaisuuteen – yhteistyössä on voimaa

12.04.2022

Yli 35 toimintavuotemme aikana olemme selviytyneet monesta markkinaa koettelevasta kriisistä. Aina olemme uskoneet tulevaisuuteen, niin nytkin.

Sota vaikuttaa meidän kaikkien toimintaan monella eri tavoin. Suomalaisissa yrityksissä pohditaan sitä, kuinka on edettävä ja mistä on mahdollista löytää uudet potentiaaliset markkinat, asiakkaat ja verkostot.

Nyt jos koskaan tarvitaan yhteistyötä. Yhteistyössä on voimaa! Olemme tukenasi ja voimavarasi ja autamme yritystäsi selviytymään mahdollisuuksiemme mukaan läpi kriisin.

YRITYKSET ELÄVÄT UUSISTA TILAISUUKSISTA

Markinvest auttaa yritystäsi löytämän uusia tilaisuuksia. Asiakkaamme ovat saaneet alakohtaisia markkinakatsauksia, tietoja kilpailijoista, jakelukanavista ja heille on tehty markkinoillepääsy-/menostrategiat.

Haluaisitko tietää, kuinka suuri yrityksesi potentiaali olisi valitussa kohdemarkkinassa, millainen markkinoiden rakenne on, millä hinnoilla menestyminen on mahdollista, ketä kilpailijanne ovat ja miten nämä toimivat ja mitä kaikkea kohdemarkkinoille pääsemisessä/menemisessä tulee ottaa huomioon

MARKINVESTISSÄ USKOMME TULEVAISUUTEEN

Markinvestissä teemme töitä ollaksemme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme luotettava, asiansa osaava ja vastuullinen kumppani. Asiakkaat huomioiden olemme sitoutuneet jatkuvaan parantamiseen. Haastamme itsemme päivittäin olemaan parempia ja tehokkaampia kaikessa, mitä teemme.

Ota yhteyttä!
Yrittäjä Pekka Peltonen, 040 900 0322,
pekka.peltonen@markinvest.fi
Markinvest Oy
Yhteistyössä on voimaa
https://www.markinvest.fi/yritysten-kehittamispalvelut/

Markinvest Oy

KASVU JA KANSAINVÄLISTYMINEN Kasvu on mahdollista saada nykyistä asiakkaista, nykyisillä tuotteilla, uusista asiakkaista, uusilla tuotteilla tai uudistumalla tai kokonaan uusista bisneksistä. Liiketoiminta kansainvälistyy ja yritysten on etsittävä kasvupotentiaalia välillisestä viennistä ja panostettava vientiin. Markinvest Oy täydentää erikoisosaamisellaan Team Finland -ryhmän palveluja.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!