home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Tunnetko rahanpesulain velvoitteet ja osaatko noudattaa niitä?

29.06.2022

Asiakkaan tunteminen tarkoittaa käytännössä, että tiedetään kenen kanssa asioidaan ja millaista kyseisen organisaation normaali liiketoiminta on.

Tehostettu taustojen selvitys on tarpeen, jos riskiarvio indikoi, että asiakassuhteessa tai ykisttäisessä liiketoimessa on keskimääräistä suurempi riski rahanpesuun tai terrorismin rahoittamiseen. Are Kivelä Dun & Bradstreetiltä lisää, että taustat on syytä selvittää tehostetusti myös silloin, kun asiakkaalla tai liiketoimella on kytköksiä Euroopan talousalueen ulkopuoliseen tavanomaista korkeamman riskin valtioon.

Lue koko artikkeli tästä

Bisnode - Dun & Bradstreet

Olemme erikoistuneet tuottamaan korkealaatuista yritys-, luottotieto ja markkinainformaatiota. Tuotteidemme avulla kiihdytät liiketoimintasi kasvua ja teet parempia, datavetoisia päätöksiä. Liiketoimintasi kehittyy ja luot entistä merkityksellisempiä suhteita sekä asiakkaiden että prospektien kanssa.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!