home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Tiedättekö organisaationne tietoturvallisuustietoisuuden tason?

02.11.2020

Otsikon kysymykseen vastaaminen ei välttämättä ole aivan helppoa. Itse asiassa se on sen verran vaikeaa, että moni organisaatio vastaa nostamalla kädet pystyyn. Onneksi voimme auttaa. Organisaation tietoturvallisuustietoisuuden selvittäminen on yksi osa Fordione Oy:n kehittämän Tietoturvallisuuden Toiminnanohjaus™-menetelmän osa-alueita. Sen lisäksi, että selvitämme organisaation osaamista, lisäämme sitä samanaikaisesti. Ja teemme tämän erittäin kustannustehokkaasti kaiken kokoisille organisaatioille toimialasta riippumatta.

Toimiva tietoturvallisuus on jatkumo, jota johdetaan organisaation toimintaympäristöstä ja sen asettamista vaatimuksista. Ainoastaan näin voidaan varmistua, että oikeat asiat on turvattu asianmukaisesti, esimerkiksi henkilötiedot. 

Tietoturvallisuuden Toiminnanohjaus™ mahdollistaa myös tehokkaan tavan riskien tunnistamiselle ja niiden vaikuttavuuden arvioinnille, ja sen avulla voidaan analysoida mm. organisaation henkilötietoja käsittelevät prosessit pureutuen mm. niiden keskinäisiin suhteisiin, tietojärjestelmiin, -varantoihin ja – virtoihin sekä niihin liittyviin riskeihin ja uhkiin nopeasti ja kattavasti. Analyysin tuottaminen on tehokasta ja aikaa kuluu mahdollisimman vähän säästäen organisaation omia resursseja.

Ota yhteyttä niin kerromme mieluusti lisää
E-mail: asiakaspalvelu@fordione.fi
Puh: 010 526 7651
www.fordione.fi

Fordione Oy:n Tietoturvallisuuden Toiminnanohjaus™ -kaavio

Fordione Oy

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!