Tarvitseeko yrityksesi toimivan liiketilan loistavalla sijainnilla?

07.10.2020

Skanskan liiketilat ovat toimivia ja neliöiltään tehokkaiksi suunniteltuja. Tilat sijaitsevat moderneissa uudiskohteissa, joten rakennusten varustelutaso on korkea eikä yrittäjän tarvitse murehtia tulevista remonteista. Liiketila asuintalon kivijalassa on oiva valinta sijainninkin kannalta – yritys on siellä, missä asiakkaatkin ovat.

Liiketilamme tarjoavat hyvät puitteet kaikenlaiselle yritystoiminnalle ja sopivat erityisesti yksityisyrittäjille pienliiketoiminnan harjoittamiseen, esimerkiksi kampaamoiksi tai kauneushoitoloiksi.

Tutustu kohteisiimme kaupungeittain osoitteessa skanska.fi/liiketilat.

Skanska Oy

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut sekä asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä infrarakentaminen.