home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Taimeka Oy ja Henkilöstöratkaisut Rami Räty Oy strategisiksi kumppaneiksi

24.08.2020

Lahtelainen metallialan yritys Taimeka Oy ja rekrytointialan yritys Henkilöstöratkaisut Rami Räty Oy ovat solmineet strategisen kumppanuussopimuksen.

"Metallialan huippuosaajia on vaikea löytää, sen vuoksi käännyimme Rami Rätyn puoleen, jolla on jo Taimekasta hyviä kokemuksia aiempien rekrytointi toimeksiantojen johdosta", kertoo Taimekan kaupallinen johtaja Mari Tastula.

"Ramin ammattitaidon ja hänen yhtiönsä laajan verkoston avulla voimme hyvin mielin keskittyä omaan ydintekemiseemme ja luottaa siihen, että joukossamme on pian ammattitaitoinen tekijä", Mari jatkaa.

Taimeka Oy:n kilpailukykyyn vaikuttaa suuresti sen palveluksessa olevien henkilöiden ammattitaito ja Ramin avulla löytämämme metallialan ammattilaiset vahvistavat yhtiömme iskukykyä metallialan sopimusvalmistajana.

"Nykyaikainen ja laadukas rekrytointi on muutakin, kuin oikean henkilön palkkaamista oikeaan paikkaan. Strateginen kumppanuus rekrytointialan yrityksen ja asiakkaan kanssa tarkoittaa molemmille osapuolille pitkälle suunniteltua pidemmän aikavälin yhteistyötä. Aidossa kumppanuudessa huomioidaan molempien osapuolten tahtotila myös liiketoiminnan kasvun suhteen, joka näkyy esimerkiksi yhdessä toteutetun markkinoinnin muodossa" tuumailee Henkilöstöratkaisut Rami Räty Oy:n toimitusjohtaja.

www.taimeka.fi
www.ramiraty.fi

Henkilöstöratkaisut Rami Räty Oy

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!