Suositut pk-yrittäjien tietosuojawebinaarit jatkuvat 2022

10.01.2022

Pk-yritysten tietosuojaosaamista edistävän GDPR2DSM-hankkeen ensimmäiseen vuoteen mahtui niin selvitystyötä, tapahtumia kuin yhteiskehittämistä. Tulevalla kaudella 2022 suositut webinaarit saavat jatkoa ja tietosuojatyökalu valmistuu ensimmäisiin testauksiin. Helmikuussa luvassa mm.

• Some-markkinoinnin tietosuoja yrityksissä 2.2.
  • Tietosuojatyökalun kehittämistyöpaja pk-yrityksille 17.2.
  • Tietosuojaseminaari Pirkanmaan Yrittäjät ry:n kanssa 22.2.

Tulevat, maksuttomat tapahtumat ja tallenteet löydät kootusti: https://tieke.fi/hankkeet/gdpr2dsm/webinaarit-ja-tyopajat/

TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry.

TIEKE keskittyy digitaalisen osaamisen kehittämiseen, digitaalisten toimintaprosessien edistämiseen ja Vaikuttaja-Verkottaja-Vauhdittaja -toimintaan. Riippumattomana ja puolueettomana toimijana TIEKE organisoi verkostotoimintaa, joka tunnistaa kehityssuuntia ja digitaalisia yhteiskuntakehittämisen tarpeita ja vauhdittaa yhteiskunnallisesti vaikuttavaa ja haluttua kehitystä.