home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Suositut pk-yrittäjien tietosuojawebinaarit jatkuvat 2022

10.01.2022

Pk-yritysten tietosuojaosaamista edistävän GDPR2DSM-hankkeen ensimmäiseen vuoteen mahtui niin selvitystyötä, tapahtumia kuin yhteiskehittämistä. Tulevalla kaudella 2022 suositut webinaarit saavat jatkoa ja tietosuojatyökalu valmistuu ensimmäisiin testauksiin. Helmikuussa luvassa mm.

  • Some-markkinoinnin tietosuoja yrityksissä 2.2.
  • Tietosuojatyökalun kehittämistyöpaja pk-yrityksille 17.2.
  • Tietosuojaseminaari Pirkanmaan Yrittäjät ry:n kanssa 22.2.


Tulevat, maksuttomat tapahtumat ja tallenteet löydät kootusti: https://tieke.fi/hankkeet/gdpr2dsm/webinaarit-ja-tyopajat/

TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry.

TIEKE keskittyy digitaalisen osaamisen kehittämiseen, digitaalisten toimintaprosessien edistämiseen ja Vaikuttaja-Verkottaja-Vauhdittaja -toimintaan. Riippumattomana ja puolueettomana toimijana TIEKE organisoi verkostotoimintaa, joka tunnistaa kehityssuuntia ja digitaalisia yhteiskuntakehittämisen tarpeita ja vauhdittaa yhteiskunnallisesti vaikuttavaa ja haluttua kehitystä.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!