home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Suorahaku tavoittaa heidätkin joita työpaikkailmoitus ei tavoita

13.10.2020

Miltä kuulostaa rekrytointiprosessi jossa on vain tavoittelemanne kaltaisia kandidaatteja? Liian hyvältä ollakseen totta? Ei sentään. Se kuulostaa suorahaulta. Etsimme teille vain valintakriteerit täyttäviä kandidaatteja, ja halutessanne testaamme ja priorisoimme heidät puolestanne, lopullista valintaanne varten.

Kun pohdinnassa on vaivaton, yrityskuvaa rakentava rekrytointi pitkäjänteisellä strategisella kulmalla - on iSearch Group Oy oikea kumppani.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Ystävällisesti
Santtu Vehosalmi
Puh. 040 745 7854
Email: santtu.vehosalmi@isearch.fi

https://isearch.fi/

iSearch Group Oy

iSearch Group Oy on joustava ja luotettava kumppani organisaationne henkilöstösuunnitteluun ja avainhenkilöiden luottamukselliseen etsintään. Suorahaun ohella asiakaslähtöiseen palveluvalikoimaamme kuuluvat soveltuvuustestaus, outplacement valmennukset, ilmoituspohjaiset rekrytoinnit, rekrytointikoulutukset, sekä henkilöstöstrategian kehittäminen. Kysy lisää!

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!