Suorahaku on paras rekrymenetelmä Kauppakamarin jäsenyrityksillekin!

19.08.2020

Vapautuiko organisaatiossanne odottamattomasti paikkoja kesän aikana? Tai ovatko syksyn näkymät aiheuttaneet rekrytointitarpeita?

Luotettavat ja tehokkaat suorahakupalvelumme mukautuvat tarpeisiinne. Me löydämme.

Tunnistat meidät hyvästä fiiliksestä.

Pyydä tarjous – ja kysy myös referensseistämme!

Ystävällisesti
Santtu Vehosalmi
santtu.vehosalmi@isearch.fi

iSearch Group Oy

iSearch Group Oy on joustava ja luotettava kumppani organisaationne henkilöstösuunnitteluun ja avainhenkilöiden luottamukselliseen etsintään. Suorahaun ohella asiakaslähtöiseen palveluvalikoimaamme kuuluvat soveltuvuustestaus, outplacement valmennukset, ilmoituspohjaiset rekrytoinnit, rekrytointikoulutukset, sekä henkilöstöstrategian kehittäminen. Kysy lisää!