home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Simultaanitulkkaus etänä

09.03.2021

Monet konferenssit ja tapahtumat ovat siirtyneet vallitsevan tilanteen takia verkkoon. Jos osallistujia on useista eri maista, on kuulijoille mahdollista järjestää simultaanitulkkaus etänä.

Etäsimultaanitulkkauksen voi järjestää muutamalla eri tavalla. Koska simultaanitulkkauksen järjestäminen etänä on vielä monille uutta, olemme laatineet informatiivisen etätulkkausoppaan. Kerromme oppaassa muun muassa mitä etätulkkausvaihtoehtoja on olemassa ja millaisia teknisiä vaatimuksia etätulkkaus asettaa.

Lataa oppaamme täältä:

https://info.delingua.fi/opas-etatulkkaukseen

Jos tarvitset etätulkkausta tapahtumaasi, tutustu tulkkauspalveluihimme täältä:

https://www.delingua.fi/palvelut/tulkkauspalvelut/

Delingua Oy

Delingua Oy

Delingua on johtava suomalainen käännöstoimisto, tulkkipalvelu ja kielikoulu - kaikki saman katon alla. Palveluvalikoimamme kattaa kaikki kielet. Olemme erikoistuneet asiakaskeskeisyyteen ja intohimomme on olla Suomen halutuin kumppani kaikissa kielipalveluissa.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!