home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Sertifiointipalveluita ammatitaidolla

04.10.2023

Aloitimme sertifiointipalvelut 1993 ensin vientiä varten Venäjälle ja nyt Keski-Aasiaan.

Markinvestissä on monipuolinen ja pitkäaikainen kokemus mm. koneiden ja laitteiden sertifioinnista. Olemme hoitaneet Euraasian Talousunionin (EAC) ja kansallista sertifiointia Kazakstaniin vuodesta 2011 ja Kirgisiaan vuodesta 2018. Asiakkaamme ovat pääosiin Suomesta ja Ruotsista.

Teemme esiselvityksen sertifioinnin tarpeesta

Teemme yrityksellesi esiselvityksen tarvittavista dokumenteista, menetelmistä, testauksista, hinnoista ja viemme läpi sertifiointiprosessin.

Sertifiointipalveluita ammatitaidolla -ilmoituksen kuvituskuva

OTA YHTEYTTÄ!

Markinvest Oy
Andrey Uvarov
040 900 0320
andrey@markinvest.fi

Pekka Peltonen
040 900 0322
pekka.peltonen@markinvest.fi

YHTEISTYÖSSÄ ON VOIMAA

Markinvest Oy

KASVU JA KANSAINVÄLISTYMINEN Kasvu on mahdollista saada nykyistä asiakkaista, nykyisillä tuotteilla, uusista asiakkaista, uusilla tuotteilla tai uudistumalla tai kokonaan uusista bisneksistä. Liiketoiminta kansainvälistyy ja yritysten on etsittävä kasvupotentiaalia välillisestä viennistä ja panostettava vientiin. Markinvest Oy täydentää erikoisosaamisellaan Team Finland -ryhmän palveluja.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!