home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Rekrytoinnissa referenssien merkitys korostuu - myös suorahaussa!

11.03.2022

Kun pitäisi löytää omiin tarkoituksiin sopivin rekrytointikumppani auttamaan niiden tuloksentekijöiden tai muiden avainhenkilö-tehtävien täyttämisessä, yksi huomion kohde palveluntarjoajien arviointiin tulee olla referenssiorganisaatiot. Harva myyntipuhe tai esitelmä on yhtä vakuuttava kuin tyytyväinen asiakas.

Meillä iSearch Group Oy:ssä on referenssejä niin kuntasektorilta kuin yksityiseltä puolelta, niin pörssiyrityksistä kuin pieniltäkin työnantajilta. Usealta eri toimialalta, ja vielä useamman tyyppisistä tehtävänkuvista.

Mistäkö löytyisi osaava ja kokenut suorahaku-kumppani? No tästä!
Hyvällä fiiliksellä ja ammattitaidolla. Ja kannattaa tosiaan kysyä myös referensseistämme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Santtu Vehosalmi
0407457854
santtu.vehosalmi@isearch.fi

 

iSearch Group Oy

iSearch Group Oy on joustava ja luotettava kumppani organisaationne henkilöstösuunnitteluun ja avainhenkilöiden luottamukselliseen etsintään. Suorahaun ohella asiakaslähtöiseen palveluvalikoimaamme kuuluvat soveltuvuustestaus, outplacement valmennukset, ilmoituspohjaiset rekrytoinnit, rekrytointikoulutukset, sekä henkilöstöstrategian kehittäminen. Kysy lisää!

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!