home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Pysähdy coachingin äärelle – lataa ilmainen e-kirjamme Tuloksia coachingilla

16.06.2021

Stressi, työuupumus, motivaatiovaikeudet ja konfliktit kuormittavat monia henkilöitä ja organisaatioita.

Samanaikaisesti organisaatiot haluavat tukea jokaista onnistumaan tehtävässään ja kestäviä työuria, saada muutoshankkeita eteenpäin, varmistaa hyvä yhteistyö eri tahojen välillä sekä toteuttaa strategiaa. Henkilökohtainen coaching on yksi ratkaisu näihin liiketoiminnan kannalta kriittisiin tilanteisiin.

Coaching on tavoitteellinen sisäinen muutosprosessi, joka tehostaa oppimista, laajentaa ymmärrystä ja lisää motivaatiota toimia. Juuri nyt voi olla oikea hetki pysähtyä ja miettiä, miten tukea henkilöstön kehittymistä ammattilaisena ja yksilönä coachingilla.

Klikkaa ja lataa ilmainen e-kirjamme Tuloksia coachingilla ja tutustu aiheeseen lisää!

AS3 Finland Oy

AS3 Finland Oy

Haluamme työllämme edistää sitä, että yhä useammalla on mielekäs työ, ja että yksilöt, organisaatiot ja yhteiskunnat menestyvät työelämän murroksessa. Liiketoiminta-alueemme on työelämän muutokset ja uudistuminen.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!