home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Puhaltaako autosi ilmastoinnista vain lämmin henkäys viileän tuulahduksen sijaan?

20.05.2021

Oikein toimiva ilmastointi lisää matkustamisen mukavuutta. Se myös poistaa tehokkaasti kosteutta matkustamon ilmasta ja samalla ikkunoiden huurtuminen ja niiden puhdistustarve vähenee.

Ilmastoinnin huolto ei kuulu tavallisen määräaikaishuollon piiriin ja se onkin hyvä tarkastaa säännöllisesti. Oikein toimiva ilmastointi lisää matkustusmukavuutta ja on etenkin kesäkuumalla nautinnollinen mukavuusvaruste.

Ilmastointilaitteen viilentävä vaikutus perustuu laitteistossa kiertävään kylmäaineeseen. Järjestelmästä kylmäainetta haihtuu normaalikäytössä aina ja se vaikuttaa jäähdytyksen tehokkuuteen. Kun vajausta on tarpeeksi, ei ilmastointilaite puhalla enää riittävän kylmää ilmaa.

  • Ilmastointihuolto auton huollon yhteydessä 69 €
  • Pelkkä ilmastoinnin huolto 89 €
  • Lisättävä kylmäaine veloitetaan täytetyn määrän mukaan

Varaa ilmastoinnin huolto nyt.

lmastointihuolto auton huollon yhteydessä 69 €

Alppilan Autohuolto Oy

Alppilan Autohuolto on tunnettu täyden palvelun autohuoltokonserni, jolla on kuusi toimipistettä ja yli 20-vuoden toimintahistoria. Alppila yhtiöiden yksiköt toimivat maailman johtavien autovalmistajien valtuuttamina merkkihuoltoina tuottaen myös takuun ja huolenpitosopimuksen sisältävät huollot sekä korjaukset. Pääkaupunkiseudulla toimipisteet löytyvät Alppilasta, Pitäjänmäestä ja Konalasta.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!