home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Positiivinen työnantajaimago on paras keino erottua työmarkkinoilla!

04.01.2021

Työnantajaimago, employer brand, on aivan keskeinen vaikutin rekrytoinnin onnistumiselle. Se vaikuttaa erityisesti siihen, miten houkuttelevana tavoittelemanne ammattilaiset pitävät organisaatiotanne työnantajana.

Työnantajaimagoon puolestaan vaikuttavat monet tekijät, esimerkiksi se miten rekrytointiprosessinne eri vaiheet on hoidettu. Työnhakijoiden antama palaute on tässä olennaisin mittari. Uuden työntekijän perehdytys sekä sitouttamismenetelmät vaikuttavat niin ikään merkittävästi siihen, millainen imagonne työmarkkinoilla on.

Koska olette viimeksi kartoittaneet, millaisessa kuosissa nuo teillä ovat? Ja minkä verran yksittäisten rekrytoivien esimiesten välillä esiintyy poikkeavia käytäntöjä näiden toteutuksessa?

Rekrytointimenetelmien kartoituspalvelumme on luotu juuri tähän tarkoitukseen: selvittämään työnantajaimagoonne vaikuttavien tekijöiden tila, nostamaan esiin parhaat käytäntönne, ja tuomaan kehitysvinkkejä kokonaistilanteen entisestään kehittämiseksi!

Nyt on erinomainen aika panostaa rekrytoinnin tehostamiseen ja tarvittaessa tehdä korjausliikkeet jotka eivät jää työmarkkinoilla huomaamatta.

Kysy lisää:
Santtu Vehosalmi
0407457854
santtu.vehosalmi@isearch.fi

Millaisen mielikuvan rekrytointinne antaa yrityksestänne?

iSearch Group Oy

iSearch Group Oy on joustava ja luotettava kumppani organisaationne henkilöstösuunnitteluun ja avainhenkilöiden luottamukselliseen etsintään. Suorahaun ohella asiakaslähtöiseen palveluvalikoimaamme kuuluvat soveltuvuustestaus, outplacement valmennukset, ilmoituspohjaiset rekrytoinnit, rekrytointikoulutukset, sekä henkilöstöstrategian kehittäminen. Kysy lisää!

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!