home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Pohjolan Voiman podcast jatkuu – kauden teemoina muun muassa energiatulevaisuus, vastuullisuus ja vaelluskalat

05.05.2022

Sähkö tulee töpselistä -podcastin toinen tuotantokausi pureutuu ilmastonmuutokseen ja energia-asioihin yksilön ja yhteiskunnan näkökulmasta. Kausi käynnistyy 20. huhtikuuta ja uusi jakso julkaistaan aina keskiviikkoisin.

Miten turvataan suomalaisten energian saatavuus? Miten kohtaamme ilmastonmuutoksen ja millaista elämämme voi olla vuonna 2040? Kuinka pian aletaan rakentaa pienydinvoimaloita ja miten sovitamme yhteen uusiutuvan vesivoiman ja vaelluskalat? 

Sähkö tulee töpselistä -podcastissa perehdytään ajankohtaisiin aiheisiin energia-alalta ja sen lähituntumasta. Toisen kauden avausjaksossa syvennytään energiatulevaisuuteen erityisesti kriisiytyneen geopoliittisen tilanteen ja energiansäästön näkökulmasta. Jakson vieraina ovat Energiateollisuus ry:n toimitusjohtaja Jukka Leskelä ja asiantuntija Päivi Suur-Uski Motivasta. 

Kauden aikana ääneen pääsevät lukuisat energia-alan ja ympäristöasioiden asiantuntijat. Vieraina ovat muun muassa futuristi Elina Hiltunen, FIBS ry:n toimitusjohtaja Kimmo Lipponen, poliitikko Osmo Soininvaara, kansalaisaktivisti Anton Keskinen ja kalahalaajaksi itseään tituleeraava Mikko ”Peltsi” Peltola. Sarjan juontavat Harri Moisio sekä Pohjolan Voiman viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Riitta Larnimaa

– Haluamme Pohjolan Voimassa edistää aktiivista vuoropuhelua energia-asioiden ja yhteiskunnallisten aiheiden ympärillä – myös näin podcastin muodossa. Olemme saaneet tällekin kaudelle mukaan mielenkiintoisia vieraita ja ajankohtaisia aiheita, jotka tarjoavat uusia näkökulmia myös tuttuihin teemoihin, Larnimaa kertoo.

Sähkö tulee töpselistä -podcastin löydät Spotifysta, Suplasta ja Apple Podcastista. Osallistu keskusteluun ja jaa meille oma kuunteluhetkesi somessa #sähkötuleetöpselistä. Seuraa Pohjolan Voimaa myös Twitterissä ja Instagramissa.

Pohjolan Voima Oyj

Pohjolan Voima on monipuolinen ja osaava suomalainen energiatalo, joka on perustettu vuonna 1943. Osakkaamme ovat asiakkaitamme, joille tuotamme sähköä ja lämpöä omakustannushintaan vesivoimalla, lämpövoimalla ja ydinvoimalla. Tuotamme noin 20 prosenttia Suomessa tuotetusta sähköstä. Siitä noin 96 prosenttia on hiilidioksidineutraalia vuonna 2021.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!