home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Pidä kiinteistösi tärkein suoja kunnossa

12.12.2020

Puhdista ja tarkista räystäät ja katot

Tukkeutuneena sadevesi ei pääse hallitusti syöksytorviin, vaan valuu julkisivuja pitkin alas. Pakkasöinä jäätynyt vesi turmelee julkisivun. Pelti- tai tiilikaton kunnon tarkastus on suositeltavaa tehdä kahdesti vuodessa. Syksyllä, ennen talven lumirasitusta ja keväällä lumien sulettua. Tarkastuksen yhteydessä puhdistetaan kattokaivot sekä roskat kouruista.

Tarkistus on tehtävä katolta käsin, joten tarkistajan on suositeltavaa käyttää turvavälineitä (putoamissuojaimet ja turvaköydet), siksi työ on hyvä tilata ammattilaiselta. 

Kannattaa myös tehdä ajoissa sopimus luotettavan toimijan kanssa lumenpudotuksesta, näin varmistat tekijät lumisateen sattuessa.

Katon kunnostusta

A-Kumppanit Oy

Olemme erikoistuneet kiinteistöjen kunnossapitoon. Kiinteistöjen toimivuuteen, terveellisyyteen ja turvallisuuteen liittyy lukuisia toimenpiteitä homeongelmien ja kosteusvaurioiden korjaamisesta saneerauksiin, antibakteerisiin tiloihin ja sisäilman seurantaan. Vahinkojen ennalta ehkäisemisessä, korjaamisessa ja seurannassa käytämme asiantuntemusta ja vastuullisuutta vaativia aineita ja laitteita.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!