home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Oletko nuori yrittäjä? Oletko kuullut Yrittäjyysbuustista?

11.01.2021

Pirkanmaan Yrittäjyysbuustin toiminta perustuu palvelutuottajien tarjoamaan palveluvalikoimaan, josta voit valita haluamansa palvelun maksuttomasti.

Markinvestistä saat tukea yrityksen pyörittämiseen, markkinointiin, toiminnan suunnitteluun ja tulevaisuuden visiointiin. Markinvestissä työskentelemme suomen, venäjän ja englannin kielillä.

Näin pääset mukaan Pirkanmaan Yrittäjyysbuustiin

Hae mukaan Yrittäjyysbuustiin antamalla yhteystietosi https://www.palvelualusta.fi/-sivuston kautta TE-toimistoon. TE-toimistosta otetaan yhteyttä sinuun ja tarkistetaan mahdollisuutesi etuuden saamiseen.

Älä epäröi, ota yhteyttä jo tänään!

https://www.markinvest.fi/yrittajyysbuusti-pirkanmaa/

Markinvest Oy

Liiketoiminta kansainvälistyy ja yritysten on etsittävä kasvupotentiaalia välillisestä viennistä ja panostettava vientiin. Markinvest Oy täydentää erikoisosaamisellaan Team Finlandin palveluja. Olemme auttaneet suomalaisia ja ruotsalaisia yrityksiä yli 35 vuotta pärjäämään markkinoilla, mistä lähes 30 vuotta Venäjällä ja Kazakstanissa ja nyt myös Kiinassa.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!