home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Olemme jatkossa Grant Thornton Oy

04.10.2023

Yhtiö- ja organisaatiorakenteemme yksinkertaistamiseksi Oy Revico Consulting Ab sulautui emoyhtiöönsä Revico Grant Thornton Oy:hyn 30.9.2023.

Sulautumisen yhteydessä Revico Grant Thornton Oy:n toiminimi muutettiin Grant Thornton Oy:ksi.

Revico Grant Thornton Oy perustettiin vuonna 1993, ja liityimme osaksi kansainvälistä Grant Thornton-verkostoa vuonna 1994. Nyt myös yhtiön virallinen nimi yhtenäistyy kansainväliseen brändiimme, mikä omalta osaltaan tukee kasvustrategiaamme, jonka keskiössä ovat enenevissä määrin keskisuuret (mid-market) ja kansainväliset yhtiöt.

Nykyisiin asiakkuuksiin ja toimeksiantoihin sulautumisella ei ole vaikutuksia, ja saat jatkossakin palvelua nykyisiltä yhteyshenkilöiltäsi. 1.10.2023 alkaen palvelemme Grant Thornton Oy:n, y-tunnus 0581395-9, nimellä.

Grant Thornton Oy

Grant Thornton kuuluu maailman johtaviin tilintarkastus-, vero-, yritysjärjestely- ja muita asiantuntijapalveluita tarjoaviin yrityksiin.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!