home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Nyt jos koskaan

01.09.2023

Ota yhteytä tai jätä yhteydenottopyyntö!

JOS SYKSYLLÄ:

  1. Yritykselläsi on tarve löytää uutta bisnestä.
  2. Mietit kansainväistymistä tai viennin laajentamista.
  3. Tarvitset uusia näkökulmia yrityksesi uudistamiseen.

Markinvest Oy Liike-elämän asiantuntijapalveluita vuodesta 1985.

Toimimme Lahdesta ja Jyväskylästä käsin.

Yhteystiedot:

Pekka Peltonen, 040 900 0322
pekka.peltonen@markinvest.fi

Andrey Uvarov, 040 900 0320
andrey@markinvest.fi

Heikki Lehtonen, 040 064 1371
heikki@markinvest.fi

YHTEISTYÖSSÄ ON VOIMAA

https://www.markinvest.fi/2023/04/13/yritysten-liiketoiminnan-kehittamispalvelut/

Markinvest Oy

KASVU JA KANSAINVÄLISTYMINEN Kasvu on mahdollista saada nykyistä asiakkaista, nykyisillä tuotteilla, uusista asiakkaista, uusilla tuotteilla tai uudistumalla tai kokonaan uusista bisneksistä. Liiketoiminta kansainvälistyy ja yritysten on etsittävä kasvupotentiaalia välillisestä viennistä ja panostettava vientiin. Markinvest Oy täydentää erikoisosaamisellaan Team Finland -ryhmän palveluja.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!