home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Nordec – Konsernitasoinen data-alusta ja analytiikka teollisuudessa

22.08.2023

Nordec Group Oyj on yksi johtavista teräsrunkorakenteiden ja julkisivuratkaisujen toimittajista Pohjoismaissa rakennushankkeissa. Yrityksellä on vahva asema Keski- ja Itä-Euroopan (CEE) maissa, kuten Puolassa, Liettuassa, Tšekin tasavallassa ja Slovakiassa.

Nordec toteutti yhteistyössä kanssamme data-analytiikkaprojektin, jonka päätavoitteena oli luoda kattava ja keskitetty data-alusta. Tämän projektin tavoitteena oli integroida yrityksen keskeiset toiminnot, kuten tuotanto, talous, henkilöstöhallinto, myynti ja projektit, yhteen kokonaisuuteen. Päämääränä oli tarjota täysi läpinäkyvyys yrityksen operatiivisiin toimintoihin, mahdollistaen päätöksenteon perustuvan reaaliaikaiseen ja luotettavaan tietoon sekä edistää jatkuvaa parantamista ja toiminnan tehostamista.

Tutustu referenssiimme Itewikissä!
https://www.itewiki.fi/p/nordec-konsernitasoinen-data-alusta-ja-analytiikka-teollisuudessa

Ready Solutions Oy

Ready Solutions - Vaikuttavaa analytiikkaa. Muutamme datan analytiikaksi ja analytiikan vaikuttavuudeksi.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!