home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Nikula hoitaa laki- ja veroasiasi Sinun etuasi ajatellen

02.09.2020

Nikula Legal on pieni lakitoimisto, jonka erikoisalana on monipuolisuus ja verolainsäädännön huomioiminen kaikessa.

Toimisto on erikoistunut varallisuusoikeuteen ja hoitaa mm. kiinteistöjen kehittämiseen, omaisuuden siirtoihin, kansainvälisiin perintöihin yms. liittyviä asioita.

Varatuomari Anne Nikula on toimiston vastuunalainen lakimies. Anne Nikula omaa pitkän kokemuksen pk-sektorilta, rahoitussektorilta, tuomioistuimesta ja verohallinnosta. Hän on sopimuksen mukaan käytettävissä myös hallituksen jäsenenä.

Nikula Legal Oy

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!