home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Markkinatutkimuspalvelut – Kazakstan, Ruotsi, Baltia

28.06.2022

Haluatko tietää, kuinka suuri yrityksesi potentiaali on Kazakstanissa, Ruotsissa, Baltiassa?

Millainen markkinoiden rakenne on? Millä hinnoilla menestyminen on mahdollista? Keitä kilpailijasi ovat ja miten nämä toimivat? Mitä kaikkea kohdemarkkinoille pääsemisessä/menemisessä tulee ottaa huomioon?

Markinvest Oy

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ!

Pekka Peltonen
040 900 0322
pekka.peltonen@markinvest.fi

Markinvest Oy
https://www.markinvest.fi/

YHTEISTYÖSSÄ ON VOIMAA

Markinvest Oy

KASVU JA KANSAINVÄLISTYMINEN Kasvu on mahdollista saada nykyistä asiakkaista, nykyisillä tuotteilla, uusista asiakkaista, uusilla tuotteilla tai uudistumalla tai kokonaan uusista bisneksistä. Liiketoiminta kansainvälistyy ja yritysten on etsittävä kasvupotentiaalia välillisestä viennistä ja panostettava vientiin. Markinvest Oy täydentää erikoisosaamisellaan Team Finland -ryhmän palveluja.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!