home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Markinvest Oy – More Opportunities

13.08.2018

Markinvest täydentää Team Finland palveluja omalla erikoisosaamisella.

Konsulttitoimisto Markinvest Oy on työskennellyt teollisuuden, kaupan ja yrityspalveluyrityksien kanssa vuodesta 1985 lähtien. Asiakkaitamme ovat kotimaassa toimivat mikro- ja pk- yritykset, kansainvälistymistä suunnittelevat yritykset, vientiyritykset ja Venäjällä, Ukrainassa, Kazakstanissa ja Valko-Venäjällä jo toimivat yritykset.


Palvelut – erikoisosaaminen

Sertifiointi: Markinvest Oy on toiminut Venäjän sertifioinnin ja tullauksen parissa 1993 lähtien. Teemme sertifiointityötä suomalaisille ja ruotsalaisille yrityksille heidän tuotteiden vientiä, myyntiä ja käyttöönottoa varten. Asiakkaamme saavat Tulliliiton EAC, TRCU, Venäjän GOST-R, Kazakstanin GOST-K, Valko-Venäjän BelCT ja Ukrainan UkrSEPRO sertifikaatit, deklaraatiot ja muut vaadittavat asiapaperit Suomesta.

Vienti: Venäjälle kannattaa lähteä vain kilpailukykyisellä tuotteella.
Meillä Markinvestissä on kymmenien vuosien vankka kokemus Venäjästä, ja me osaamme selvittää ennakkoon tuotteiden sopivuuden ja kilpailukyvyn, potentiaaliset yhteistyökumppanit ja asiakkaat,  tiedot kilpailijoista ja taloustiedot yrityksistä.
Osaamme järjestää myös erilaiset tilaisuudet ja tapahtumat ml. kontaktit ja kutsumisen.

Menestyskonsepti: Ylivoimaisella konseptilla saat enemmän myyntiä ja uusia asiakkaita.
Kasvun tiikerinloikkaan saat eväitä mm. business-alueiden analysoinnista, liiketoiminta-alueiden uudelleen järjestämisestä ja liikeidean kehittämisestä.
Mutta yrityksesi on oltava kilpailijoitaan selvästi parempi jossakin sen valitsemille asiakkaille merkittävän tärkeässä asiassa.
Tunnemme yrityskentän erinomaisen hyvin ja osaamme tunnistaa heidän tarpeensa.
Asiantuntemuksemme perusta on vankassa kokemuksessa ja markkinan tuntemuksessa.

More Opportunities - ota meihin yhteyttä!
www.markinvest.fi
www.gost-r.fi

Markinvest Oy

KASVU JA KANSAINVÄLISTYMINEN Kasvu on mahdollista saada nykyistä asiakkaista, nykyisillä tuotteilla, uusista asiakkaista, uusilla tuotteilla tai uudistumalla tai kokonaan uusista bisneksistä. Liiketoiminta kansainvälistyy ja yritysten on etsittävä kasvupotentiaalia välillisestä viennistä ja panostettava vientiin. Markinvest Oy täydentää erikoisosaamisellaan Team Finland -ryhmän palveluja.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!