home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Maksuton mahdollisuus Pirkanmaalla – Ybuusti

15.11.2023

Yrittäjänä et ole yksin! Pirkanmaan Yrittäjyysbuusti on maksuton palvelu alle 12 kuukautta toimineille yrityksille.

Markinvest tukee ja neuvoo yrityksesi pyörittämisessä.

Yrittäjä ymmärtää toista yrittäjää – ota yhteyttä! Palvelemme suomeksi, englanniksi ja venäjäksi.

Pekka Peltonen, 040 900 0322
pekka.peltonen@markinvest.fi

https://www.markinvest.fi/yrittajyysbuusti-ybuusti/

Tutustu Markinvestin palveluihin

https://www.palvelualusta.fi/

YHTEISTYÖSSÄ ON VOIMAA

Markinvest Oy on osaava, luotettava ja vastuullinen kumppani yrityksellesi.

Markinvest Oy

KASVU JA KANSAINVÄLISTYMINEN Kasvu on mahdollista saada nykyistä asiakkaista, nykyisillä tuotteilla, uusista asiakkaista, uusilla tuotteilla tai uudistumalla tai kokonaan uusista bisneksistä. Liiketoiminta kansainvälistyy ja yritysten on etsittävä kasvupotentiaalia välillisestä viennistä ja panostettava vientiin. Markinvest Oy täydentää erikoisosaamisellaan Team Finland -ryhmän palveluja.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!