home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Lataa ilmainen e-kirja Irtisanomiset - Näin hoidat ne arvostavasti

26.11.2020

Uudelleenjärjestelyt ovat arkipäivää yhä useammassa organisaatiossa.

Mikäli niihin liittyy mahdollisuus henkilöstön vähentämiseen, se on usein vaativa tilanne niin HR:lle kuin irtisanovalle esimiehelle. On tärkeää, että jokainen organisaatio on suunnitellut irtisanomisprosessinsa huolella, miettien sitä niin esimiesten, jatkavan henkilöstön kuin irtisanottavien kannalta.

Haluamme jakaa teille hyviä käytäntöjä henkilöstön vähennystilanteista e-kirjassamme Irtisanomiset - Näin hoidat ne arvostavasti. Toivomme, että kirjan vinkeillä organisaatiosi on helpompi toteuttaa irtisanomiset yksilöä arvostaen.

Lataa ilmainen e-kirja sähköpostiisi tämän linkin kautta: https://www.as3.fi/tilaa-e-kirja/

Irtisanomiset - Näin hoidat ne arvostavasti

AS3 Finland Oy

Haluamme työllämme edistää sitä, että yhä useammalla on mielekäs työ, ja että yksilöt, organisaatiot ja yhteiskunnat menestyvät työelämän murroksessa. Liiketoiminta-alueemme on työelämän muutokset ja uudistuminen.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!