home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Kutsu virtuaalitapahtumaan 19.11.2020: The Sales Conference – Beyond Sales 2020

24.09.2020

Tervetuloa 19.11.2020 Mercuri Internationalin ja ProSalesin maksuttomaan virtuaalitapahtumaan The Sales Conference – Beyond Sales 2020!

The Sales Conference on vuosittain järjestettävä tapahtuma, jossa luotsataan johtajia myynnin ja markkinoinnin tulevaisuuteen tarjoamalla inspiraatioita ja nakemyksiä eri asiantuntijoilta. Tänä vuonna tapahtuma on maksuton ja se lähetetään suorana Annexetista, Ericsson Globe Arenalta, Tukholmasta.

Lavalle astuu joukko inspiroivia huippupuhujia, kuten maailman paras jalkapallotuomari, maailmanluokan futuristeja, Piilaakson yritysjohtaja, palkittu, kasvuun erikoistunut suomalainen toimitusjohtaja sekä St Gallenin symposiumin valitsema "Leader of Tomorrow".

Lue lisää puhujista täältä:
https://www.prosales.com/thesalesconference/keynote

Ilmoittaudu mukaan täältä:
https://www.prosales.com/thesalesconference

Mercuri International Oy

Mercuri International on maailman suurin myynnin kasvuun keskittynyt konsultointi- ja valmennusyritys. Olemme erikoistuneet yritysten tulosten parantamiseen; kehitämme asiakasyritystemme myynti- ja asiakastyötä, johtamista, asiakaspalvelua, sisäistä yhteistyötä (vuorovaikutus, tiimityö) sekä toiminnan ja työskentelyn prosesseja ja tukitoimia.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!