home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Kuljetuskumppanin luotettavuus korostuu poikkeusaikana

04.03.2022

Globaalin pandemian vaikutukset huolinta- ja kuljetusalaa kohtaan ovat olleet melko maltillisia.   Yksi merkittävimmistä muutoksista on ollut kansainvälisen tavaraliikenteen voimakas kasvu, joka yhdessä merikonttipulan kanssa on aiheuttanut epävarmuutta ja viivästymisiä kuljetuksiin. Sekä Suomen Huolinta- ja Logistiikkaliitto (SHLL) että Elinkeinoelämän tutkimuslaitos, Etla ennustavat kasvun jatkuvan myös tulevien vuosien aikana.

Myös suomalaisen huolinta- ja kuljetusyritys FREJAn kaluston käyttöaste on ollut korkea. FREJA on onnistunut paikkaamaan merikonttikuljetusten vaikeaa tilannetta oman kattavan kalustonsa turvin. Lisäksi yrityksen laaja, koko Euroopan kattava partneriverkosto on mahdollistanut nopean reagoinnin sekä kustannustehokkaat kuljetukset.

FREJAn tarjoamiin palveluihin kuuluu maantiekuljetusten, lento- ja merirahdin sekä vaativien projektikuljetusten lisäksi myös lämpötilasäädeltyjä maantiekuljetuksia. Monipuolinen kuljetustarjonta yhdistettynä ketterään ja asiantuntevaan palveluun onkin turvannut FREJAn liiketoiminnan positiivisen kehityksen myös koronakriisin aikana.

Epävarmoina aikoina juuri luotettavuus on noussut avainasemaan myös kansainvälisten kuljetusten kohdalla. Tavaroiden tulee liikkua aikataulun mukaan ja saapua ehjinä määränpäähän. Huolellinen suunnittelu, asialleen omistautunut henkilökunta ja korkealuokkainen palvelu luovat vakaan pohjan haastavampienkin kuljetusten onnistumiselle.

FREJA Transport & Logistics Oy

Tarjoamme ratkaisuja kansainvälisiin kuljetustarpeisiisi maalla, merellä ja ilmassa. Laaja osaamisemme kansainvälisistä kuljetuksista ja kuljetusjärjestelmistä sekä 30 vuoden kokemuksemme auttavat meitä löytämään sinulle parhaan kuljetusratkaisun. Kuljetamme rahtisi perille ajoissa, luotettavasti, ammattitaidolla ja turvallisesti.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!