home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Kuinka arvioit käännöksistä saatavaa liiketoimintahyötyä?

12.10.2021

Uusien kieliversioiden lisääminen on usein investointi, jolle yritys haluaa tuottoa. Oppaassamme kerromme, kuinka voit mitata käännösten tuottavuutta eli eri kieliversioista saatua hyötyä. Voit hyödyntää vinkkejämme pohtiessasi, kannattaako verkkosivustolle tai ohjelmistoon lisätä uusi kieliversio tai kenties poistaa sieltä kieli, jonka ylläpitäminen ei ole kannattavaa.

Mittaa ROI vinkkiemme avulla! Lataa opas -> https://info.delingua.fi/kaannosten-tuottavuus-roi

Delingua

Delingua Oy

Delingua on johtava suomalainen käännöstoimisto, tulkkipalvelu ja kielikoulu - kaikki saman katon alla. Palveluvalikoimamme kattaa kaikki kielet. Olemme erikoistuneet asiakaskeskeisyyteen ja intohimomme on olla Suomen halutuin kumppani kaikissa kielipalveluissa.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!