home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Kielellisesti saavutettavat sisällöt

26.03.2021

Saavutettavuudella tarkoitetaan yhdenvertaista mahdollisuutta käyttää verkkopalvelua. Verkkoalvelut kuuluvat myös niille, jotka eivät esimerkiksi näe, kuule tai ymmärrä palvelun kieltä.

Vuonna 2020 voimaanastunut saavutettavuusdirektiivi koskee toistaiseksi vain julkishallintoa, mutta saavutettavuus on tärkeää myös muille verkkopalveluille. Koska kielellä on merkittävä rooli saavutettavuudessa, kirjoitimme siitä oppaan, jonka avulla voit edistää digipalvelusi saavutettavuutta.

Lataa oppaamme täältä:
https://info.delingua.fi/kielellisesti-saavutettavat-sisallot

Delingua

Delingua Oy

Delingua on johtava suomalainen käännöstoimisto, tulkkipalvelu ja kielikoulu - kaikki saman katon alla. Palveluvalikoimamme kattaa kaikki kielet. Olemme erikoistuneet asiakaskeskeisyyteen ja intohimomme on olla Suomen halutuin kumppani kaikissa kielipalveluissa.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!