KauppakamariVerkoston jäsenille 10 % alennus verkkokauppamme valikoimasta

18.12.2020

Tarjoamme KauppakamariVerkoston jäsenille 10 % alennuksen Booky.fi-verkkokaupan valikoimasta.

Hyödynnä alennus syöttämällä kampanjakoodi KAUPPAKAMARI ostoskorissa sille varttuun kenttään.

Tervetuloa ostoksille!

Booky.fi Oy

Booky.fi Oy on suomalainen perheyritys. Booky.fi -verkkokirjakaupan laajasta valikoimasta löydät kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 15 miljoonaa ulkomaista kirjaa. Booky.fi -verkkokaupasta löydät myös kattavan valikoiman elokuvia, pelejä, musiikkia sekä toimistotarvikkeita.