home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Hyvinvointia sinulle ja kiinteistöllesi

07.01.2021

Olemme erikoistuneet kiinteistöjen kunnossapitoon.

Kiinteistöjen toimivuuteen, terveellisyyteen ja turvallisuuteen liittyy lukuisia toimenpiteitä homeongelmien ja kosteusvaurioiden korjaamisesta saneerauksiin, antibakteerisista tiloista aina sisäilman seurantaan. Tärkeää on myös selvittää ongelman lähde ja tarjoamme laadukasta remontointipalvelua, jolloin ei tarvitse huolehtia kiinteistön kunnosta. Teemme myös vahinkoja ennaltaehkäisevää työtä.

Sisäilmapalvelu on asiantuntijatiimimme tuottama sisäilmatiedon analysointipalvelu. Mittaamme ilmasta lämpötilan, pienhiukkaset, ja kosteuden. Asiantuntijamme tekevät selkokielisen raportin ja suositellut jatkotoimenpiteet. Ongelmien korjaannuttua on tilat helppo muuttaa antibakteerisiksi, niin pinnoilta kuin sisäilman osalta. Tarjoamme saumattoman palvelupaketin, jonka puitteissa huolehdimme puolestasi kaikesta.

Hyvinvointia sinulle ja kiinteistöllesi

A-Kumppanit Oy

Olemme erikoistuneet kiinteistöjen kunnossapitoon. Kiinteistöjen toimivuuteen, terveellisyyteen ja turvallisuuteen liittyy lukuisia toimenpiteitä homeongelmien ja kosteusvaurioiden korjaamisesta saneerauksiin, antibakteerisiin tiloihin ja sisäilman seurantaan. Vahinkojen ennalta ehkäisemisessä, korjaamisessa ja seurannassa käytämme asiantuntemusta ja vastuullisuutta vaativia aineita ja laitteita.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkoston uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!